כאבי שרירים-דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי שרירים-דחוף
    R
    01/02/2010

הריון תאומים.שבוע 23.סובלת מאוד מכאבים במפשעות.כאילו השרירים בשני צידי המפשעה מכווצים וכואבים מאוד דבר גורם לי למוגבלות קשה בהליכה ואפילו בזמן שינה אני מתקשה להוזיז את הרגליים זה כרוך בכאבי תופת עוצרי נשימה.האם ניתן לעשות משהו שישפר את הכאב כי זה מגביל מאוד ומעייף.תוןה הריון תאומים.שבוע 23.סובלת מאוד מכאבים במפשעות.כאילו השרירים בשני צידי המפשעה מכווצים וכואבים מאוד דבר גורם לי למוגבלות קשה בהליכה ואפילו בזמן שינה אני מתקשה להוזיז את הרגליים זה כרוך בכאבי תופת עוצרי נשימה.האם ניתן לעשות משהו שישפר את הכאב כי זה מגביל מאוד ומעייף.תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי שרירים-דחוף

הוספת תגובה

• למה לא עונים לי בבקשה

R
    02/02/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי שרירים

ד``ר אריה לידור
    03/02/2010

שלום לך
    מכיוון שלא בדקתי אותך אינני יכול לומר בודאות מהו מקור הכאב. גרמי? שרירי? מפרקי? אך ייתכן ומדובר בתחילתו של תהליך הנקרא סימפיזיוליזיס כלומר התרחקות עצמות החיק - תופעה הנגרמת בהריון בהשפעת הורמוני המין בעיקר וכן מממשקל רחם התאומים שלך הגדל במהירות ולוחץ על עצמות האגן.
    אמליץ לך להבדק על ידי אורטופד. טיפול יעיל הוא שינויי תנוחה תכופים וכמובן תרופות משכחות כאבים
    בברכה
    ד"ר אריה לידור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו