מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ייתכן הריון?יולי02/02/2010
שלום רופאים יקרים,
אני ובעלי החלטנו להתחיל לנשות להכנס להריון . אני בת 27, אף פעם לא השתמשתי בגלולות והמחזור שלי די מדייק ( 25-26 יום).
הוסת האחרונה הייתה ב 9 בינוארו החודש הביוץ המשוער שלי היה אמור להיות ב- 21 לינואר. בתאריך הזה לא יצא לנו לנסות, אך בסביבות תאריך 26 כן שכבנו והוא גמר בפנים.
כעקרון עוד יום יומיים אני צריכה לקבל אך אני לא מרגישה כאבי בטן אופיינים. למרות שכל השנים האלה אני כן מרגישה אותם כמה ימים לפני שהוסת מגיע. יש מקום לציין שאין לי גודש בחזה.
השאלה שלי האם יש מצב שאני בהריון ? ומתי כבר אפשר יהיה לבדוק זאת עם הערכה הביתית אם אני לא אקבל וסת.
אודה על תשובתכם...אני מאוד לא שקטה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון?
ד``ר אריה לידור03/02/2010שלום לך
בדיקת הריון ביתית יכולה להפוך חיובית במידה ואת בהריון כבר 10-12 יום מהביוץ כלומר עוד בטרם האיחור בוסת. אציע לך לבצע בדיקת דם להריון בימים הקרובים
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)