US ודופק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• US ודופק
    אני*
    02/02/2010

שאלה ראשונה : האם מתח ולחץ משפיעים על התפתחות העובר?
    שאלתי השנייה : החזרה ב 10.1 בטא 3 היתה 15265 אני קוראת שניתן לראות דופק בבטא כזאת אך קבעו לי בדיקת US רק השבוע הבא ב- 9.2 אני לא יודעת למה ? האם זה יותר טוב ? אני גם מאוד מודאגת ולחוצה היה לי לפני מספר חודשים הריון ראשון שלא נצפה בו דופק ובסוף בצעתי הפלה מה הסיכוי שיהיה דופק הפעם הזאת אני מתה מפחד
    שאלה שלישית: בקשתי לעשות עוד פעם בדיקת בטא בעוד שבוע כדי להפחית מהדאגות שלי ואמרו לי שזה לא הגיוני ברמות בטא כזאת ושרק US מראה אם הכל תקין רציתי להבין למה בדיקת בטא לא אומרת כלום עכשיו? האם בטא ממשיכה להכפיל?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    US ודופק

הוספת תגובה

• מתי עונים בפורם זה?!!!

אני*
    03/02/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביטא ואולטרהסאונד

ד``ר אריה לידור
    03/02/2010

שלום לך
    אכן בערכים אלו אפשר כבר להבחין בשק (או שקי ) הריון ברקמת עובר ואף בדופק. לכן המלצתי לנסות ולהקדים את מועד האולטרסאונד ובכך להרגע. מתח ולחץ אינם מוסיפים לבריאות ההריון והעובר ובוודאי שגם לא לך.
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו