מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רנטגן במהלך הריוןנטלי03/02/2010
שלום,
רציתי לדעת עד כמה מסוכנים צילומי רנטגן (הרבה צילומים, בערך 15) בתקופת ההריון?
נודע לי רק אתמול (אחרי שעשיתי בדיקה ביתית להריון) שאני בהריון.
מחזור האחרון היה ב-31.12.09, ימי ביוץ היו בין תאריכים 8-9.01. רנטגן עשיתי בתאריך 20.01.
יומיים ברציפות לפני הרנטגן עשיתי בדיקה ביתית להריון והתשובה היתה שלילית, לכן הייתי בטוח שאנני בהריון במהלך הרנטגן.
האם זה מסוכן? האם צריך להפסיק את ההריון בגלל רנטגן שעשיתי? האם יתכן שנכנסתי להריון לא בתאריכי ביוץ אלא לאחר רנטגן? תוך כמה זמן ניתן לזהות הריון בערכה ביתית להריון? אם נכנסתי להריון בימי ביעוץ, האם אחרי שבוע היתה מראה בדיקת הריון ביתית תוצאה חיובית?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רנטגן
ד``ר אריה לידור03/02/2010שלום נטלי
ניתן לזהות הריון על פי בדיקה שתוצאתה חיובית כבר 10-12 יום מהביוץ. בהיות התוצאה שלילית בטרם הרנטגן לא סביר שהיתה השרשת עובר במועד ביצוע הרנטגן. פרט לכך לא ברור מהי כמות הקרינה הכללית שנחשפת אליה ולאיזה אזור בגוף
בברכה והצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)