מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כתמי דם בהריוןזילפה04/02/2010
שלום רב,
אני בשבוע 7+4 אחרי IVF חמישי עם תמיכה של גסטון בהתחלה ולפני 10 ימים עברתי לאוטרוגסטן (וגינלי).
כ-3 ימים לאחר שהתחלתי להשתמש באוטרגסטן החלו להופיע כתבי דם קטנים בניגוב ועל התחתונית. לא דימום רציני, אך די מטריד. אני מוצאת אותם גם ביום וגם בלילה. שמתי לב שלאחר שאני מחדירה את האוטרגסטן מתחילות ההפרשות הורודות-אדומות הללו.
מה יכולה להיות הסיבה לך?
הגניקולוג שלי אמר שגם בזמן הריון רגיל זה ייתכן והוא לא נתן שום טיפול לכך.
בדיקת הדם והשתן תקינות.
בנוסף לכך יש לי כל הזמן כאבים בבטן.
האם אני צריכה לעשות משהו בקשר לזה? או רק אם חלילה יהיה דימום רציני? (סוכ הדם שלי שלילי ואני צריכה זריקת אנטי די).
מה אני צריכה לעשות? האם יש טיפול לזה? ומה הסיבה לכתמי הדם ולכאבי הבטן? האם זה נורצאלי? ואם כן מתי הם אמורים לעבור?
תודה.
נ.ב. האם ייתכן שזו אלרגיה או גירוי בגלל האוטרוגסטן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רופאים? בנות?
זילפה09/02/2010מישהי נתקלה בזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
זילפה13/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)