מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיסהאני07/02/2010
שלום רב
ברצוני לדעת האם בשבוע 17 ניתן לטוס לארגנטינה ל3 שבועות
האם זה בטוח
או זה מסוכן לעובר????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממתינה לתשובה.. תודה
אני10/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיסה
אמא10/02/2010אני טסתי כשהייתי בשבוע עשרים לאוסטרליה!!! והיה מצוין
מניסיוני בלבד אני יכולה להגיד לך שהשבוע שאת רוצה לטוס בו הוא אחלה שבוע כי הבטן עדיין לא גדולה ברמה שזה לא נוח לשבת ומצד שני עברת כבר את השליש הראשון כך שאת כבר כבר מרגישה טוב :)
מה גם שלא מדובר בטיסה ארוכה
חשוב שתפני לרופא המטפל שלך שיכתוב מכתב שהריונך תקין (כי לפעמים חברות התעופה מבקשות לראות אישור רופא) ובכלל שיוודא שבאמת הכל בסדר ואת יכולה לטוס
במקרה שלי בגלל שהטיסה הייתה ארוכה הרופא שלי נתן לי אספירין במינון חלש לקחת לפני הטיסה(לדילול דם, כי בטיסה יש סכנה לקריש דם - לכל אדם לא רק לנשים הרות)
זהו, ובעיקרון למיטב ניסיוני מותר לטוס עד חודש שביעי , הכל תלוי במדיניות של חברות התעופה
אם ההיריון שלך תקין והכל בסדר אין סיבה שלא תסעי ותהני
תעשי חיים כי מהרגע שתלדי מדובר באופרה אחרת (יפה ומיוחדת אבל אחרת)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה להריונית
אני10/02/2010וואווו תודה על היחס והתשובה את מדליקה
והטיסה לארגנטינה זה בערך 18 שעות ... לא מספיק ארוך?????? חחחחחח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהארגנטינה בהיריון
אמא10/02/201018 שעות, אני מקווה שיש לך עצירה בדרך
אני טסתי לארגנטינה (בסוף תחשבי שאנהי כל היום במטוסים...ממש לא חחחחח) ועשיתי קונקשין בלונדון
בהיותך הריונית אני ממליצה לא לעשות טיסה ישירה אלא טיסה עם קונקשין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיסה אינה מסוכנת בשום שלב בהריון
ד''ר דורון רוזן10/02/2010חשוב שתוודאי שיש לך ביטוח רפואי מתאים ואל תטיילי במקומות בהם רב הסיכון להדבקה בזיהומים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)