מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- cmv בהריוןורד11/02/2010
שלום רב,
בתחילת הריוני בשליש הראשון ביצעתי בדיקת CMV ואלו היו התוצאות:
cmv igG 0.8
cmv igm negative
לפי מה שהבנתי מהרופא זה אומר שאני מחוסנת ונדבקתי בעבר.
לאחרונה נחשפתי לתינוק שהיה לו חום והסתבר בדיעבד כי סובל מדלקת גרון. אציין כי לא נגעתי באותו תינוק אבל הוא שהה עימי באותו חדר. רציתי לדעת האם ייתכן שלקיתי בחיידק חלילה (על אף שאני עצמי מרגישה טוב) ויש טעם להיבדק בבדיקת דם לגילוי הנגיף בכל מקרה או שבמידה ואני עצמי מרגישה בטוב זה אומר שאין סיכוי להידבקות (או שבגלל שחליתי בעבר אין כלל סיכוי להיבדק)?
אודה לתשובתכם,
רונית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחילת הריון
מזלי12/02/2010שלוםרב ,אני בתחילת הריון ראשון הייתי אצל רופא נשים והוא אמר לי שאני בשבוע השלישי להריוני גישתו אלי הייתה מאוד קרירה,ציפיתי להסבר כמו האים אני צריכה כדורים מסויימים או ויטמינים ,אני מטיבעי רזה ובת 27,הוא אמר לי שאני צריכה לעשות בדיקה גנטית,שאינני יודעת למה ומתי..... אשמח מאוד לקבל קצת הסבר לגבי כדורים ,ולבדיקה הגנטית,האים גם בעלי אמור לעשות אותה ומתי פחות או יותר (באיזה חודש להריון)בהמון תודה...................
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהCMV
ד``ר אריה לידור12/02/2010שלום לך
על פי הבדיקות נחשפת בעבר לCMV ואינך חולה נכון לרגע ביצוע הבדיקה. יש אפשרות להדבקות חוזרת בCMV למרות החשיפה לוירוס בעבר. לכן בכל מקרה של מחלת חום או החשפות לוירוס רצוי לבדוק שוב את נוגדני הCMV.
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)