מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לאחר טיפול בגונל F !שרית12/02/2010
שלום רב,
יש לי שחלות פוליציסטיות ואני מטופלת בגונל F
בטיפול האחרון נצפו זיקים רבים ולכן הרופא הפסיק לי את הטיפול ואמר לי לא להזריק את האוביטרל יתכן ואני יבייץ לבד,
קיבלתי את הווסת החודשית שלי שבוע מוקדם יותר (אני בדרך כלל לא מקבלת ווסת לבד אם כי מאחר לי בכמה חודשים טובים)
ניגשתי לבדיקת אולטרסאונד יום לאחר סיום הווסת , תוצאות:
שחלה ימין: 27*34
זקיקם בגודל: 18*18 21*21
שחלה שמאלף 27*44
זקיקים בגודל: 21*21 16*16 17*17
אנדומטריום:6 מ"מ
דוגלס : חופשי מנוזל
שאלתי היא:
האם יש מצב שאני מבייצת יום או יומיים לאחר סיום הווסת?!
האם אלו הם שאריות מהטיפול האחרון ולא ניתן להיכנס איתם להיריון?!
אודה לכם על השאלה כי זה ממש דחוף לי אני מרגישה שאני מתמוטטת!!!!
תודה ,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול פריון
ד``ר אריה לידור12/02/2010שלום שרית
זקיקים אלו הנם זקיקים טרום ביוציים. ייתכן והדמום אותו את מכנה וסת אינו וסת אלא דימום תגובתי לטיפול ההרומונלי שקבלת. בכל מקרה רצוי גם ללוות את בדיקת האולטרה סאונד בבדיקת דם לאסטרדיול ופרוגסטרון ובמידה ובערכים טרום ביוציים יש לגרום לביוץ על ידי אוביטרל. רצוי שתפני לרופא המטפל בך עם תוצאות סקירת הזקיקים הנ"ל ועם תוצאות הורמונים נלוות לשם החלטה על אופן והמשך הטיפול.
בבהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאחר טיפול בגונל F ! שאלה נוספת..
שרית13/02/2010תודה על התשובה המהירה..
יש סיכוי שבייצתי לבד למרות שלא קיבלתי את זריקת האוביטרל???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאחר טיפול בגונל F ! שאלה נוספת..
שרית13/02/2010תודה על התשובה המהירה..
יש סיכוי שבייצתי לבד למרות שלא קיבלתי את זריקת האוביטרל???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)