המטומה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המטומה
    ניקול
    12/02/2010

שלום, אני בשבוע 6+5 ימים , בשבוע 5+6 ימים בוצעה בדיקת בטא היתה 15913ונכון ל4.2.10 עלתה 28761 בבדיקות היה שק בריון תוך רחמי הודגם שק חלמון וטרם הודגם הד עוברי נקבע לעוד שבוע אולטרסאונד...היום בבוקר קמתי והתחלתי לדמם הייתי בטוחה שהכל הסתיים.
    הרופא בדק אותי וקרה לי נס נמצא שק אחד יחיד דופק +CRL מתאים לשבוע 6.3 באורך 5.9 מ"מ אבל צמוד לשק הריון ולכיוון הפונדוס המטומה במימדים 22*12 מ"מ , הבנתי שיש סיכון
    השאלות שלי הן:

איך פתאום נוצרה המטומה?איך לא ראו אתה באולטרסאונד הקודמים שעשו לי בעקבות הבטא הגבוהה?שבהתחלה הבטא גרמה לי לסיכון גדול...כי היתה גבוהה ולא היה דופק,
    .אני עדיין מדממת לסירוגין והרופא טוען שכך עדיף ושמטומה מצאה דרך לצאת כי כרגע יכולה להוות סיכון לעובר שקטן ממנה.
    אובדת עצות, מה דעתכם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המטומה

הוספת תגובה

• המטומה

ד``ר אריה לידור
    12/02/2010

שלום ניקול
    דמום בתחילת הריון שכיח. המטומה היא ביטוי לדמם זה הקורה באזור השתרשות השליה. ברוב המקרים ההמטומה נספגת והדמם מפסיק. בכל מקרה יש לעקוב אחר גודלה ובמיוחד אם הדמם נמשך על ידי מעקב בדיקות אולטרהסאונד
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

ניקול
    13/02/2010

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו