קפיצות וטלטולים בנסיעה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קפיצות וטלטולים בנסיעה
    ליאת
    13/02/2010

שלום רב

האם נסיעה ברכב על כביש משובש מאד (באוטו שבולמי הזעזועים שלו נשחקו כמעט לגמרי, ולכן מרגישים כל מהמורה בכביש), שגרמה לי טלטולים וקפיצות רבות על המושב יכולה לגרום לנזק לעובר?

אני אמורה להיות בשבוע 15. אמנם היה מדובר בנסיעה קצרה, אך לאחר כ10 דקות היתה לי תחושה לא נעימה באיזורים מסוימים של הבטן התחתונה.

שאלה נוספת:
    נתבקשתי לבצע בדיקת חלבון עוברי בשבוע 17.

האם הכוונה לשבוע שמתחיל ב-16+0 ומסתיים ב-16+6
    או לשבוע שמתחיל ב-17+0 ומסתיים ב-17+7?

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קפיצות וטלטולים בנסיעה

הוספת תגובה

• קפיצות.

ד``ר איילון לחמן
    14/02/2010

לליאת שלום.
    מה יותר פשוט מלגשת והיבדק כולל בדיקת אולטרהסאונד ולראות שהכל תקין.בנוסף למכירת הרכב נטול בולמי הזעזועים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עשיתי היום אולטרא סאונד קצרצר

ליאת
    14/02/2010

הרופא אמר שרואים דופק - אז הכל בסדר, וסיים. האם זו אינדקציה מספיקה לכך ש"הכל בסדר"?

האם לא יכולה להיווצר למשל פגיעה במוח מקפיצות וטלטולים כאלה, או שהעובר מוגן על ידי מי השפיר והרחם?

תודה לך, ד"ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיצה...

ליאת
    15/02/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו