טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, אני בשבוע 32 ויש לי מזה 3 ימים לחץ בבטן תחתונה בחתך שנעשה לי בניתוח קיסרי בלידה האחרונה שהיתה לפני 5 שנים. קשה לי לעמוד 5 דקות ברציפות ללא תחושת לחץ חזק וכאב שגם חגורה לא עוזרת וכן אם אחזיק כביכול את הבטן מבחוץ כתמיכה זה לא עוזר כלום. בשכיבה הכל עובר. אין צירים, אין פתיחה, הומלץ לי מנוחה יומיים, נחתי ויום למחרת עבר ושוב זה חוזר. שאלתי: א. האם זה מדאיג כי הכאבים והרגישות באזור הניתוח בלבד? ב. והאם רק מנוחה זה הפיתרון היחיד? ג. מה ניתן לעשות? (אגב המשקל שלי תקין)
תודה לעונים שיר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד