מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה מורכבת של דימומיםמריה17/02/2010
שלום,
יש לי בעיות רפואיות רבות, לופוס, אפלא, אי ספיקת כליות. אנימבקשת להיכנס להריון באמצעות פונדקאית. לפני 5 שנים הופיעול לי דימומים כבדים כהמשך של הוסת, שבעקבותיהם קיבלתי 14 מנות דם, ומאז השתמשתי במירנה שהפסיקה לי לגמרי את המחזור. לפני כחודש הוצאה לי המירנה לשם התחלת טיפולי הפוריות ושוב חזרו לי הדימומים, עם אנמיה של 7. קיבלתי 2 מנות דם וכדורים מסוג Primolut-Nor. ובנוסף הופסק לי הקומדין ואני אמורה להתחיל טיפול בקלקסן 40 מג.
מאז אני מאוד מבולבלת ונסערת ולא יודעת מה לעשות (בבית חולים לא נתנו לי שום פתרון)
שאלתי היא כזאת:
מהו ההמשך הטיפול שצריך לעשות לשם שאיבת הביציות?
האם ניתן לשאוב ביציות עם טיפול בפרוגרסטרון כמו שנתנו לי? או עם מירנה חדשה?
האם ישנו פרוטוקול טיפולי שבעזרתו יתן גם למנוע את הדימום וגם לקדם את התפתחות הביציות לשם שאיבתה?
אשח מאוד לתשובה כי אני מבולבלת מאוד.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא ניתן לתת יעוץ ספציפי
ד''ר דורון רוזן17/02/2010במסגרת אינטרנט. פני למומחה לפריון עם התוצאות לייעוץ מסודר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)