מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חששותמלנכוליה08/04/2007
אני לא יודעת אם פניתי למקום הנכון אבל הייתי מעוניינת לדעת האם מאחר ובעלי סוג דם O ואני סוג דם A זה יכול להוות בעיה בהריון? מישהי אמרה לי שאם התינוק יהיה בעל סוג דם כמו של בעלי גופי עלול לפתח נוגדנים ול"הילחם" בו ואני עלולה להפיל. נכון שזה נשמע לי כמו סיפורי מעשיות אבל אני מעדיפה להיות בטוחה שזה באמת לא נכון....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אולי זה יעודד אותך
נועה09/07/2007לאמא שלי יש סוג דם A ולאבא שלי O ואני ושתי אחיותי יצאנו שלושתינו A, ככה שאני מניחה שממילא הA יוצא דומיננטי. זה לא ידע מקצועי אלא ניחוש. אבל אם את A והתינוק A אז בטח הכל בסדר. וחוץ מזה, לפי מה ששמעתי, הבעיות לפעמים קורות כשלאמא, ולא לאבא יש O.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצפירת הרגעה
ד''ר בני שכטר09/04/2007בוקר טוב לך!
הדבר החשוב ביותר הוא האם את + או - ופחות סוג הדם הכללי (O, A B אן AB). במידה והינך + הסירי דאגה מליבך לא תהיה שום בעיה של הפלות או בעיות אחרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)