חששות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חששות
    מלנכוליה
    08/04/2007

אני לא יודעת אם פניתי למקום הנכון אבל הייתי מעוניינת לדעת האם מאחר ובעלי סוג דם O ואני סוג דם A זה יכול להוות בעיה בהריון? מישהי אמרה לי שאם התינוק יהיה בעל סוג דם כמו של בעלי גופי עלול לפתח נוגדנים ול"הילחם" בו ואני עלולה להפיל. נכון שזה נשמע לי כמו סיפורי מעשיות אבל אני מעדיפה להיות בטוחה שזה באמת לא נכון....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חששות

הוספת תגובה

• אולי זה יעודד אותך

נועה
    09/07/2007

לאמא שלי יש סוג דם A ולאבא שלי O ואני ושתי אחיותי יצאנו שלושתינו A, ככה שאני מניחה שממילא הA יוצא דומיננטי. זה לא ידע מקצועי אלא ניחוש. אבל אם את A והתינוק A אז בטח הכל בסדר. וחוץ מזה, לפי מה ששמעתי, הבעיות לפעמים קורות כשלאמא, ולא לאבא יש O.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צפירת הרגעה

ד''ר בני שכטר
    09/04/2007

בוקר טוב לך!
    הדבר החשוב ביותר הוא האם את + או - ופחות סוג הדם הכללי (O, A B אן AB). במידה והינך + הסירי דאגה מליבך לא תהיה שום בעיה של הפלות או בעיות אחרות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו