מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי בטן תחתונהנועה21/02/2010
שבוע טוב וצהריים טובים
רציתי לדעת, המחזור שלי מגיע תמיד (99%) ביום ה-28 או לכל היותר 29 כלומר הוא תמיד סדיר מאז ומעולם. עם זאת אנחנו מנסים להרות כבר שנתיים וחצי ללא הצלחה כולל הפלה אחת בשנה שעברה. החודש הזה טופלתי באיקקלומין ומשום מה היום אני נמצאת ביום ה-35 והמחזור לא הגיע ואני סובלת מאוד מכאבי בטן תחתונה כמו מחזור ואף יותר כולל כאבים בחזה. האם אלו יכולים להיות סימני הריון- ככל הנראה צעיר מפאת ביוץ מאוחר? קבעתי בדיקת בטא מחר ואני במתח נוראי
האם יכולים להיות כאבי התרחבות הרחם כ"כ מהר בשלבי הריון כה מוקדמים והאם אלו הכאבים מהם אני סובלת כרגע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביתא
ד``ר אריה לידור21/02/2010שלום לך נועה
אכן בדיקת ביתא היא הדבר הנכון לבצע. כל התסמינים שאת מתארת בנוסף לאיחור בוסת ולאחר טיפול באיקקלומין יכולים להצביע על הריון. בכל מקרה אם התוצאה תהיה שלילית מציע שתפני לרופא המטפל
בהצלחה.
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)