מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אולי לא מבייצת ?שחלית22/02/2010
הסיפור הוא כזה. אני בת 30 ובעלי בן 33. לפני 5 חודשים הפסקתי לקחת גלולות ומאז אנחנו מנסים להיכנס להריון. המחזורים מאז הפסקת הגלולות היו קצת משוגעים. מחזור ראשון 35 יום לאחר ההפסקה , השני היה 20 יום בלבד אחרי הראשון , השלישי היה 40 יום אחרי השני. פעמיים ניגשתי לרופא נשים כתוצאה מאי הסדירות. בפעם הראשונה זה היה ממש כשחיכיתי לווסת הראשונה אחרי הפסקת הגלולות. הרופא עשה אולטרסאונד וגינלי ואמר שיש לי עוד קצת זמן לקבל מחזור. הוא גם אמר שיש חשש לשחלות פוליציסטיות כי באחת השחלות הוא ראה 6 זקיקים. את המחזור קיבלתי יום אחרי שהייתי אצל הרופא (ולא שבוע כמו שהוא אמר). בפעם השניה ניגשתי לרופא אחר , לאחר שהווסת איחרה שוב. הוא שוב עשה אולטרסאונד וגינלי, הודיע לי שהשחלות ממש לא נראות פוליציסטיות ושיש עוד זמן עד שאני אקבל כי אין זקיק מוביל ורירית הרחם לא במיטבה עדיין . למרות זאת קיבלתי ווסת יום אחרי הביקור אצל אותו רופא. לבסוף נמאס לי וניגשתי 14 יום אחרי המחזור לרופא כדי שיעשה סוג של מעקב זקיקים . שוב אולטרסאונד, הרופא אמר שהכל בסדר והוא רואה כל מה שצריך בשביל ביוץ, זקיק מוביל, רירית רחם מרופדת היטב וכו'. נרגעתי קצת , אך למרות עדויות לביוץ לא נכנסתי להריון באותו החודש. החודש הזה החלטתי להשתמש בערכה לזיהוי ביוץ. מכיוון שנוכחתי שאני כנראה מבייצת ביום ה 14 אחרי תחילת המחזור הקודם. התחלתי לבדוק ביוץ בערך מהיום ה10 למחזור. היום אני ביום ה22 אחרי המחזור הקודם וביוץ ... אין! מלבד פס בהיר אחד (יותר בהיר מהביקורת ) בבדיקת הביוץ ,שהופיע לפני יומיים ומאז לא שב על עצמו. אני ממש לא מבינה מה קורה פה. אולי אני כן פוליציסטית וממצאי הביוץ האופטימיים שהיו אצל הרופא , היו חד פעמיים? האם בדיקת הביוץ מתאימה לכל אישה? מדוע אני מקבלת מחזור למרות שהרופא אומר שנראה שאני עוד רחוקה ממחזור? בקיצור .... מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ.
ד``ר איילון לחמן22/02/2010שלום.
לגבי השאלה מה עושים, קודם כל נרגעים. לא ברור מה הסיבה לכל הבדיקות שאת עושה. לידיעתך זמן הכניסה הממוצע להריון הוא שנה. ניתן לבצע בכל מקרה גם בדיקות דם הורמונליות.,ולדעת אם קיים ביוץ או או גם שחלות פוליציסטיות.המלצתי העיקרית שוב היא להרגע,לתת לציר ההורמונלי בגופך להתאזן , לאחר דיכויו עי הגלולות,ואז לראות. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)