נוגדני אדמת בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נוגדני אדמת בהריון
    דנית
    22/02/2010

שלום רב,
    אני בת 30, בשבוע 25 להריוני.
    לפני הכניסה להריון ביצעתי בדיקת דם לרמת נוגדני אדמת. התוצאה היתה 30IU/ml ולפי הכתוב בטופס אני מחוסנת.
    היום הייתי בבדיקת מעקב הריון אצל אחות שאמרה לי שהרמה הזו גבולית מאוד ובמידה וזה יורד אל מתחת ל-30 אני כבר לא מחוסנת.
    איך אדע האם ישנו סיכוי שהרמה אכן ירדה במהלך ההריון ושאני לא מחוסנת? האם זה אומר שאני מחוסנת לכל החיים?
    אני חייבת לציין שקיבלתי חיסון נגד אדמת בכיתה ו'.
    אשמח לתשובה בהקדם מכיוון שאני מאוד לחוצה ומפחדת מהנושא. אני יודעת שאדמת גורמת למומים קשים....
    תודה מראש,
    דנית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נוגדני אדמת בהריון

הוספת תגובה

• אדמת

ד``ר אריה לידור
    22/02/2010

שלום דנית
    רמת נוגדני האדמת בדמך נמוכה יחסית אך את עדיין נחשבת למחוסנת. למזלנו אין מגיפת אדמת כרגע. רמות החיסון הטבעיות או הנרכשות (חיסון) יורדות עם השנים אך לא סביר שיירדו במהלך ההריון . רצוי לאחר הלידה לבדחק שוב רמת הנוגדנים ולהתחסן במידה ואכן נמוכים
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• Re: נוגדני אדמת בהריון

דנית
    23/02/2010

ד"ר לידור,
    תודה רבה על התשובה המהירה. הצלחת להרגיע אותי קצת ואני מודה לך על כך....
    דנית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו