מודאגת מאוד- הריון עם בטא 86

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מודאגת מאוד- הריון עם בטא 86
    נועה
    22/02/2010

ערב טוב אז אכן אני סוף כל הסופים בהריון לאחר 3 שנות ציפייה קשות- היום ערכתי בדיקת דם והתוצאה היא 86 והיא מעט מדאיגה אותי. לפני כשמונה חוד' עברתי לדאבוני הפלה כאשר המספר הראשוני היה 200. שוחחתי עם הרופא המטפל שלי והוא אמר לי לחזור בעוד יומיים על בדיקת הדם על מנת לוודא הכפלה תקינה אך השאלה שלי האם זה לא מעט מדי בשביל התחלת הריון? כמו כן יש לי כאבים בבטן התחתונה- האם זה הגיוני
    ותקין? האם זה אומר שהרחם מתרחב?

מאוד מודאגת מפחדת פחד מוות שההריון הנהדר הזה יסתיים כקודמו
    תודה לכם מקרב לב על כל העזרה הברוכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ביתא

ד``ר אריה לידור
    22/02/2010

שלום נועה
    ראשית מזל טוב על הריונך החדש. אין מנוס מלעקוב אחר צמיחת ערכים תקינה בבדיקות חוזרות
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ושאלה אחרונה

נועה
    22/02/2010

ערב טוב ד"ר ותודה!

כן אני יודעת זאת אך רק רציתי לדעת האם הערך ההתחלתי הזה הוא תקין מכיוון שבפעם שעברה שהריתי ולדאבוני הפלתי התחלתי מערך 200. השאלה שלי היא מה משמעות המספר הזה של הורמון ההריון בדם?

תודה והמשך ערב ערב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נועה שלום

חדשה
    23/02/2010

גם לי שני ההריונות הראשונים התחילו מבטא מאוד גבוהה 200-300. בהריון הנוכחי הבטא התחילה מ33 ומאוד נבהלתי, חזרתי לאחר יומיים והייתה הכפלה בטא 102, לאחר שבוע עשיתי אולטראסאונד, שם נצפה שק הריון.
    אין לך ממה לחשוש, תהייה אופטימית ותעשי בדיקת דם חוזרת לאחר כמה ימים ובדיקה וגינלית אצל רופאת הנשים.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביתא

ד``ר אריה לידור
    23/02/2010

שלום נועה
    ביתא תקין הוא כזה המציג הכפלת ערכו אחת ליומיים בערך.מלבד זו אין העבר מלמד על העתיד במקרה זה. בנוסף - הפלה יכולה לקרות בכל ערך . המשיכי לבדוק מדי כמה ימים.
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

נועה
    24/02/2010

תודה רבה לכם! היום עשיתי שוב לאחר שביום שני היה 86 היום זה כבר 300 תודה לאל

העיקר שהכול יהיה בסדר ובעוד שבועיים אוכל לראות דופק או אולי 2

אני כ"כ מפחדת- אין לאף אחד מתכון להישמרות העובר התקין ברחם? יש משהו שאוכל לעשות מלבד להיות רגועה כדי שההריון ימשיך ויהיה תקין או שהכול מידי שמיים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו