מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחזורענבל22/02/2010
אני נואשת ומיואשת שכבר מרגישה שבחיים לא אהיה אימא אני בת 35 כל החיים שלי היתה לי בעיה עם המחזור יש לי היסטוריה עם המחזור שהייתי מקבלת כל שבועיים או לפני המועד בכמה ימים בקיצור הייתי מקבלת אבל לא סדיר מאז שהתחתנתי לפני 10 חודשים אני מנסה הליכנס להריון ולא מסתדר לי הפסקתי לקבל מחזור אלא רק דרך כדורי פרוברה שהרופא נותן לי לא מרגישה שום ביוץ הרופא נתן כדורי אקוקלומין ופרוגינובה שיהיה לי ביוץ וגם לא הריון ולא מחזור המליץ שוב אקוקלומין אבל בינתיים אין מחזור אני צריכה לקחת פרוברה ולהמתין 10 ימים וכן הלאה יש לציין שביקשתי מהרופא שייתן לי לעשות אולטרה סאונד וצילומי רחם ועוד בדיקות כי הוא מכיר אותי המון זמן עם בעית מחזור אבל אמר שאין צורך זאת מאחר והוא יודע שיש לי בעיה עם הביוץ כשעשיתי בדיקות דם ביום ה21 למחזור יש לציין עוד ש10 חודשים לא בדק אותי ולא עשה u.s מה אני צריכה לעשות אני נורא מיואשת האם להחליף את הרופא אני רוצה רופא רציני המשפחה של בעלי מלחיצים אותי אנא תשובתכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה ענו לי
ענבל23/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזור
ד``ר אריה לידור23/02/2010שלום ענבל.
אכן נראה שקיימת בעיית ביוץ . במידה ועברת מספר מחזורי טיפול עם איקקלומין ללא הצלחה (האם התפתחו זקיקים?) ובמידה ובדיקת הזרע תקינה צריך לשנות את הטיפול והתחיל למשל בזריקות גורמי ביוץ
בברכה
ד,ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)