מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מתי זמן משוער לקבלת וסתמיכל23/02/2010
שלום רב,
אני בת 37 וחצי אמא ל- 3 בנות, לפני חצי שנה ילדתי את הילדה השלישית שלי בניתוח קיסרי לאחר שהילדה היתה מצג עכוז, יש לציין כי בהריון השלישי הייתי בשמירת הריון עקב כאבי בטן מתגברים ללא ממצאים, לאחר הלידה היה לי מחזור אולם מאז אין לי מחזור, הייתי אצל רופא הנשים שנתן לי כדורים לזירוז הופעת הווסת ובדיקת הורמונים- אולם הכדורים עדיין לא הביאו את הווסת המיוחלת, להלן תוצאות הבדיקה: ESTRADOIL E2 37 FSH 72.90 HCC 2 LH 31.40 TSH 1.03 - השאלה היא האם זה נורמלי שאין עדיין הופעת מחזור, האם יש חשד לגיל מעבר? הנושא מאוד חשוב לי מאחר ואני מעוניינת להכנס להריון נוסף - תודה רבה והמשך יום נפלא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זמן משוער לקבלת וסת
ד``ר אריה לידור23/02/2010שלום מיכל. לא ברור לי כמה זמן את ללא וסת
הייתי מיעץ לחזור על בדיקות אלו
על פי הערכים המוצגים נראה כי קיים ליקוי בפעילות השחלתית. . מכיוון שמדובר בבדיקה חד פעמית כאמור הייתי ממליץ לחזור על בדיקות אלו
בהצלחה
ד,ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאי קבלת מחזור לאחר ניתוח קיסרי
מיכל24/02/2010ד"ר אריה לידור
תודה על התשובה אני ילדתי ב- 10/8/09 והווסת האחרונה שלי היתה ב- 4/10/09, לתשובתך לגבי בעיה בשחלות- האם זה משהו שניתן לפתרון? מאחר ושוב חשוב לי להדגיש אני מעוניינת להכנס להריון נוסף ואחרון. כמו כן את הבדיקה הנ"ל עשיתי לפני קבלת הכדורים לזירוז הופעת המחזור נא תשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)