החלקת שיער בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החלקת שיער בהריון
    כרמית
    23/02/2010

שלום,
    אני בהריון בשבוע 33, ויש לי שאלה שאני מתקשה למצוא עליה תשובה חד-משמעית.
    ברצוני לעשות החלקה יפנית/ברזילאית בשיער - החלקה שנעשית על ידי פעולה של גיהוץ ובשימוש בחומרים כימיקליים חזקים בעלי ריחות לא נעימים. קיבלתי תגובות סותרות לגבי השאלה האם מותר לעשות החלקה בהריון או שמא יש סיכון לפגיעה חלילה בעובר. ספרים ששאלתי אינם ממליצים לעשות בהריון בגלל החומרים החזקים, אך רופא עור והמכון לייעוץ טרטולוגי הסבירו לי כי כיוון שהחומר אינו חודר לעור או לדם אין כל חשש לפגיעה בעובר. במיוחד שאני כבר בשלב מתקדם והעובר שלם כך שלא יכולים להתפתח מומים.
    אשמח אם תתנו לי מענה לשאלתי, אולי אתם מכירים מישהי שעשתה בהריון החלקה או יודעים יותר מניסיון אישי.
    אני מאוד רוצה לעשות החלקה אך אם אדע שיש סיכון לפגיעה חלילה לא אעיז לעשות זאת.
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החלקת שיער בהריון

הוספת תגובה

• חכי עוד מספר שבועות ואז תעשי...

שרית
    23/02/2010

למה לך להתסתכן, מה כבר נשאר לך?! את בסוף ההריון!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החלקת שיער בהריון

ד``ר אריה לידור
    23/02/2010

שלום כרמית
    נראה לי שהמכון הטרטולוגי צודק בהנחתו ולכן לא נראה לי כי צריך לחשוש
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו