מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ביוץליאור13/10/2007
ערב טוב דוקטור,
מזה 3 חודשים אני מנסה להיכנס להירון.
מחזור לפני חודשיים היה ב-14/9,מחזור אחרון ב-12/10,המחזור שלי סדיר כל 28-29 יום.
אם תוכל לעזור לי ולייעץ לי מתי החודש אני אמורה לקיים יחסים ?הבנתי שאחת ליומיים, אך מתי בידוק באיזה ימים? המחזור הצפוי שלי הוא ב-25/10
אני מעט מבולבלת!!!
האם סופרים 14 יום מהיום בו קיבלתי (12/9) או מהיום בו אני אמורה לקבל (25/10).
חודש שעבר לדוגמא מועד הביוץ שלי היה ב- 28/9 קיימתי יחסים מדי יום מ-23/9-28/9 ולא נקלטתי לצערי,איך ניתן להסביר זאת?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סליחה התבלבלתי מז=חזור צפוי ב-8/11
ליאור14/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה אין תגב' לשאלה שלי?
כרמית15/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ד''ר רמי אבירם15/10/2007במחזורים כמו שלך הביוץ מתרחש ביום 14-16 מתחילת המחזור.הסיכוי להריון בכל מחזור בהנחה שאין בעית פריון הוא 15-25% .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעניין לא ברור
כרמית15/10/2007דוקטור יש לי שאלה עקרונית,
יש כאלה שאומרים שסופרים 14 יום מתחילת המחזור ויש כאלה שאומרים שסופרים14 יום אחורה מהמחזור הצפוי ,אם כך מה באמת?
כתבת 14 יום מיום המחזור :
זה עקרוני כי אם אני סופרת 14 יום מ-12/9 אז הביוץ יוצא ב-25/10 ואם מהיום הצפוי למחזור 8/11 אז יוצא היום ה-26/9 אם כך יש לקיים בשני הימיים ליתר ביטחון?!?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ד''ר רמי אבירם15/10/2007הביוץ מתרחש 14 יום לפני קבלת מחזור.אם המחזור הוא כל 28 יום זה קורה גם ביום ה14 מתחילת המחזור ואם המחזור כל 29 יום זה קורה ביום ה15 מתחילת המחזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)