שואלת שוב -מחזור?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שואלת שוב -מחזור?
    גליה
    26/02/2010

מחזור ?שלום רב אני 9 שבועות לאחר הפסקת הריון בשבוע 35 עקב מי שפיר לא תקין. אני ללא חלב(לקחתי כדורים נגד חלב מן הסתם), וטרם קיבלתי וסת.

לפני כשבועיים (ממחר) הייתי באולטרסאונד והיה זקיק 20 ממ ורירית רחם 8 ממ.

הרופא אמר שאני קרובה לביוץ כנראה.לאחר 4 ימים החל דימום שהופיע רק בניגוב כזה מעט, והפסיק והתחיל שוב כעבור 3 ימים ושוב עד אתמול, אתמול הרופא באולטסאונד אמר שהרחם נקי ושהרירית עובי 2 מ"מ.

האם ניתן לומר כי זהו המחזור הדימום המשונה הזה?כי זה כזה בא והולך בימים האחרונים בניגוב?למרות שהיה זקיק כמה ימים לפני שהדם הזה החל.שמא זה לא היה הביוץ בעצם?(כי חום הגוף במדידותי בשבועויים אחרונים לא עלה משמע לא היה ביוץ)

האם זה שהרירית היתה 8 ועכשיו 2 אומרת שהיה מחזור?חייב להיות?שכן אני רוצה לדעת אם זה מחזור או שאלך לקחת כדור להבאתו.

אני רוצה לדעת שהגוף חוזר למסלולו לתכנון הריון חדש..לאחר מה שקרה לנו.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שואלת שוב -מחזור?

הוספת תגובה

• תהליך החזרה

ד''ר דורון רוזן
    27/02/2010

אחרי לידה בשבוע 35 מסיבה כלשהי עשוי לקחת זמן רב. לא הייתי נוקט פעולות להאיץ את המערכות, בטח שלא הורמונים. למרות הנטייה המובנה ביותר לרצות ולהרות מהר עדיף לחכות ולתת לטבע לעבוד, זה מקטין הסיכון לסיבוכים עתידיים.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו