לד"ר שכטר שלום!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לד"ר שכטר שלום!
    סיון
    14/10/2007

שלום ד"ר שכטר... (זו אני עם הלברדורית... אחרי 2 בנות - הצעתי לך את הכלבה במקום הילדה במידה ולא יצא בן...עדיין בתוקף, אגב)..בכל אופן - הריון 3 עדיין אין אבל יש לי כמה שאלות:
    היום, ביום ה-14 למחזור (שחלות פוליציסטיות, מחזור ממוצע 30 יום) נמצא במעקב זקיקים זקיק מוביל בגודל 10 מ"מ בשחלה השמאלית ועובי רירית 6.5.
    אני אמשיך כמובן לעקוב אבל רציתי לדעת באיזה קצב הזקיקים אמורים לגדול ולפי הנתונים הנ"ל מתי אמור להתרחש להערכתך הביוץ? אמור להיות זקיק מוביל אחד? באיזה גודל של זקיק (ועובי רירית) ניתן להעריך שהביוץ ממש בפתח (מתרחש תוך 12-24 שעות)?אשמח לכל מידע בנושא.
    סיון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לד"ר שכטר שלום!

הוספת תגובה

• תגובה

ד''ר רמי אבירם
    15/10/2007

זקיקים גדלים בקצב של 1-2 ממ ליום.הביוץ מתרחש כאשר הזקיק בקוטר 15-20 ממ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתגובה@@@

שני
    15/10/2007

שלום,

תודה על התשובה.
    טווח הזמן שבו יכול להתקיים הביוץ, ע"פ תשובתך, הוא די רחב.
    במידה ומעוניינים לקלוע לזמן מדוייק יותר, איזו תוצאה מספרית אמורה להתקבל בבדיקת דם (שבודקת פרוגסטרון ו- LH נכון?) אשר יכולה להצביע על קיומו של הביוץ או התקרבותו בטווח של כיממה?

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

ד''ר רמי אבירם
    15/10/2007

איני מכיר בדיקה אמינה שחוזה את הביוץ בטווח של יממה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו