תכשירים קוסמטים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תכשירים קוסמטים
    א
    02/03/2010

שלום רב,
    אני בהריון, שבוע עשירי. לפני ההריון וגם אולי פעמיים בתחילתו השתמשתי במסיכה מהקוסמטיקאית שלי ( אין לי מושג מה מרכיביה), האם ישנם דברים קוסמטים שאסור להשתמש בהם בהריון? זה יכול להיות מסוכן? אני יודעת למשל שרטינול אסור לשימוש אבל אין לי מושג מה היה במשחה הזו... האם יש קרמים שאסור להשתמש בהם וכו,? אם תוכל לעזור על סמך המידע הדל הזהף אני אשמח!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תכשירים קוסמטים

הוספת תגובה

• תכשירים קוסמטים

ד``ר אריה לידור
    02/03/2010

שלום לך
    בעקרון אין חשש משמוש בתכשירים קוסמטיים מסחריים המושמים על העור. בד"כ מוצרים אלו לא מכילים תרופות כגון רטינול. יש להמנע מפילינג עמוק בזמן ההריון משום תכולת החומרים ( חלקם רעילים) המרכיבים את הנוסחאות השונות.
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרופא רשם לי תמיכת פרוגסטרון בג'ל

שאלתית
    03/03/2010

האם זה בסדר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרופא רשם לי תמיכת פרוגסטרון בג'ל

שאלתית
    03/03/2010

האם זה בסדר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו