תנועות עובר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תנועות עובר
    תנועות עובר
    02/03/2010

היי,
    אני בשבוע 25 להריוני השני (הקודם iufd 21 ממצא יחיד שיליה בהאחזות וולמנטוזית)

יש לי שאלה לגבי תנועות העובר, בשבוע שעבר חשתי את תנועות העובר באופן ברור וחד וכמה פעמים ביום זה נמשך בערך 5-4 ימים ומאז ישנה מגמה שונה אני מרגישה בתנועות אך צריכה להתאמץ בנוסף יש תנועות חדות וברורות אך הן ספורות.
    אוס שנעשה אתמול היה תקין, השיליה קידמית גבוהה, העובר היה במצג ראש והראו לי תנועות שאני לא חשה. הרופא שלי טוען ששינויים כאלו יכולים להיות אך אני לא רגועה כלל ועדיין חוששת.

יש לציין שבעקבות ההריון קודם אני נוטלת אספירין 100 מג, למרות תפקודי קרישה תקינים וישנה מיומה בדופן הרחם כ- 3 סמ.

האם ישנם בדיקות נוספות שניתן לבצע? מה יכול להיות הגורם לשינויים אלו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תנועות עובר

הוספת תגובה

• תנועות עובר

ד``ר אריה לידור
    02/03/2010

שלום לך
    תנועות העובר משתנות לאורך ההריון בעוצמתם מיקומם ותכיפותם. ככלל כל הפחתה בתנועות מחייבת פנייתך לרופא לשם בדיקה. רצוי לספור תנועות בהיותך נינוחה לאחר שאכלת ושתית בתדירות של 3 תנועות בחצי שעה או 6 בשעה. כמו כן אמליץ על מעקב במסגרת מרפאת הריון בסיכון לאור עברך המיילדותי.
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו