מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מנסה שוב כי דילגו על שאלתי...שרון06/03/2010
אני בשבוע 16 להריון, הריון ראשון...
בימים האחרונים, לאור הליכות קלות החלו לי גירודים לכל אורך הרגל והיא נהיית אדומה, משהו כמו תגובה אלרגית (כמו שהולכים מהר ויש זרימת דם מוגברת), שום דבר לא השתנה אצלי (קרמים, אוכל, כלום, אין שום סיבה לאלרגיה). הרגליים לא נפוחות, לא נראה שיש בצקת או משהו שיכול לגרום לזה...
שכיבה על הגב והרמת הרגליים מחזירות את המצב לתקינותו, אבל מצד שני- קשה מאוד לתפקד כך, אני בחורה בריאה שעושה ספורט (לא מאומץ מדי) וכרגע אני אפילו לא יכולה לעשות הליכה קלה לחילוץ העצמות בלי שהרגליים יאדימו ויגרדו...
האם התופעה מוכרת או שיש מה לעשות עם זה?
המון תודה לכם על התשובה ועבודת הקודש שאתם עושים פה,
שרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה.
ד``ר איילון לחמן07/03/2010שלום.
אכן שאלה מענינת. יתכן והבעיה הינה בזרימת הדם ברגל.אלו דברים שמתרחשים בהריון עם חסימות בורידים. ממליץ שתלכי להיבדק בשאלה זו.
בהצלחה ובריאות שלמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)