האם אלו סימנים ללידה שמתקרבת?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם אלו סימנים ללידה שמתקרבת?
    אור
    07/03/2010

שלום,
    אני בשבוע 38 עייפות מוגברת, כך שאין לי כוח אפילו לצאת מהמיטה, נדודי שינה בלילה, נטולת כוחות לחלוטין. לא מרגישה צירים או משהו כזה, חוץ מאשר לחץ במפשעה, מבדיקת רופא בשבוע שעבר נמסר לי שראש העובר ירד ממש נמוך ויתכן ואלד עוד השבוע, לצערי זה לא קרה, מלבד לאחר הבדיקה היה לי מעט הפרשה חומה כמו סוף מחזור שנמשך כמה שעות בעת ניגוב, האם זה הפקק הרירי שיצא? או רק כתוצאה מהבדיקה הוגינאלת ואין קשר לפקק, אני מאוד מאוד עייפה, נטולת אנרגיות וממש סוחבת עם שארית כוחותיי. אבקש לדעת האם זהו הפקק הרירי שיצא, ואם כן זה היה לאחר הבדיקה לפני חמישה ימים, ועד היום לא קרה כלום. מה אפשר לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• סימנים ללידה שמתקרבת

ד``ר אריה לידור
    08/03/2010

שלום אור
    לעתים לאחר בדיקה גינקולוגית או אפילו אולטרהסאונד וגינלי צפוי שיהי דמם טפתי קל . אין זה בד,כ הפקק הרירי האופייני המשר תחילת לידה. לגבי העייפות שלך כדאי לבדוק ספירת דם וTSH
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו