לידה מוקדמת שבוע 25

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לידה מוקדמת שבוע 25
    לי
    08/03/2010

לפני חודש עברתי לידה מוקדמת בשבוע 25, לצערי העובר נפטר לאחר פחות מ-24 שעות.שבוע לפני הלידה "ביקרתי פעמיים בבית החולים. פעם בעקבות כאבים בבטן(לדברי הרופאים צירים) ובפעם השנייה בעקבות הפרשות מימיות וירידת מיים. בשני הפעמים ביצעו בדיקה ואגנלית ושללו ירידת מיים. שוחררתי. לאחר פחות משבוע נכנסתי להתפנות ואז ראיתי מה שהתבררר מאוחר יותר כחבל התבור כשחלקו בחוץ. פינו אותי מייד לבי"ח ושם כאמור עברתי לידה. שאלתי היא האם בדיקה ואגינאלית היא זו שגרמה לצניחת חבל התבור/ פתיחה בצוואר הרחם? ואם לא מה יכול לגרום לכך? בדיקת השילייה הראתה על חיידק , זיהום. יש לציין שכל הבדיקות כולל מי שפיר היו תקינות. תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לידה מוקדמת שבוע 25

הוספת תגובה

• לידה מוקדמת שבוע 25

ד``ר אריה לידור
    08/03/2010

שלום לי
    צר לי על שקרה בהריונך. בדיקה וגינלית היא לא הסיבה לצניחת הטבור ולא לפתיחת צוואר הרחם. . סביר להניח שהייתה ירידת מים ובעקבותיה צניחת הטבור
    בברכה
    ד"ר אריה לידור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו