טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
הנני בשבוע 16 ומפאת גילי אני צריכה לבצע בדיקת מי שפיר בשבוע הבא. בצילום רחם נאמר שיש לי רחם דו קרני אבל מעוגל לפי דברי הרופאים הרבה "יותר טוב מדו קרני"(בת 44 הריון ראשון ספונטני קודם לכן גם לא ניסיתי להרות), כל הבדיקות במהלך ההריון תקינות. האם יש סיכון מוגבר לבדיקת מי שפיר בגלל צורת הרחם? חוששת מאוד.. בנוסף, אני גרה בקומה 5 ללא מעלית, האם אחרי בדיקת מי שפיר מותר לי לעלות 5 קומות?
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
למבנה הרחם אין כל קשר לביצוע הבדיקה יחד עם זאת לאור גילך הייתי שוקל היטב האם לבצע דיקור בשבוע 16 או לדחות אותו לשבועות מאוחרים יותר כלומר לבצע late amnio יש שיקולים לכאן ולכאן אשמח לייעץ לך באוםן פרטני בברכה ד"ר פלד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר