ביוץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ביוץ
    ש.
    09/03/2010

לפני יומיים (א') עשיתי מעקב זקיקים - נצפה זקיק בגודל 18 ורירית רחם 8.

הרופא אמר לי שבעוד יומיים כנראה יהיה ביוץ, אבל בינתיים (ג') לפי ערכת ביוץ אין כל ביוץ (אין אפילו פס חלשוש).
    לאיזה גודל הזקיק אמור להגיע? מדוע עדין אין ביוץ?
    איך להתנהל ע"מ להכנס להריון (מתי לקיים יחסים ובאיזו תדירות?)

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ביוץ

הוספת תגובה

• אין לך מה לחשוש

אור
    10/03/2010

היי לי,
    זה טבעי כל החשש לקראת הלידה, היום אני בשבוע 38 וכבר עברתי ניתוח קיסרי אחד ולידה רגילה אחת, ולמרות הכל אני ממש חוששת.
    אז קודם כל לפי דעתי, ואני פחדנית נורא, ובעלי הוא החבר הראשון שלי, ונכנסתי להריון בגיל 22 עם תאומים וילדתי אותם בניתוח קיסרי, ההחלמה היתה קשה מאוד, פשוט נוראית, סבל שאני לא יכולה לתאר, חודש ימים הייתי ממש מוגבלת בתנועות וסובלת מכאבים נוראים. לאחר שנתיים ילדתי בלידה רגילה, מבחינתי זו נחשבה הלידה הראשונה שלי ולא הניתוח שהיה, אין מה להשוות בין לדה רגילה לניתוח קיסרי, ההחלמה היא מספר ימים בלבד, התחושה הכללית טובה, אפשר לקום מהמיטה וללכת ולא להיות תלוי באף אחד במשך תקופה ארוכה. כיום החששות שלי הן שמא פתאום אצטרך ניתוח קיסרי, זה הפחד הגדול שלי. כנראה שהכאיבו לך בבדיקה הויגינאלית, אבל אל תדאגי, תנסי להיות רפויה, ותבקשי מהרופא לבצע את הבדיקה לאט ובזהירות, ומניסיון שלי, אם לוקחים אפידורל, לא מרגישים כלום. ואפשר לראות את הלידה כחוויה.
    מקווה שעזרתי לך. ומצפה ללדת כבר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו