דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף
    מיתר
    11/03/2010

אני בהריון בשבוע 21 מתחילת ההריון כל בדיקות השתן שביצעתי הראו חיידק E COLI שנמשך כבר 3 חודשים שמלובים גם בכאבים נוראים שתיה מרובה לא עזרה וגם לא טיפול אנטיביוטיקה עכשיו אני לוקחת שוב טיפול אנטיביוטי והרופא אמר שעם זה לא יעזור זה יצריך אישפוז .
    סיפרתי לרופא שבמקום עבודתי אין איפה להתפנות לכן יוצא שאני מתאפקת לפיפי מ9 בבוקר ועד שעות אחר הצהריים המאוחרות הוא אמר שזה יכול ליהיות גם כתוצאה מהתאפקות האם הרופא יכול לתת לי שמירת הריון כתוצאה מהמצב הזה ??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף

הוספת תגובה

• דחוף

מיתר
    14/03/2010

למה לא עונים לי ????????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דחוף

ד``ר איילון לחמן
    15/03/2010

לרונן שלום.
    אכן ממש מרגישים שאת סובלת.כדאי אגב להתיעץ עם רופא מומחה למחלות זיהומיות.גם טיפול באישפוז זו בהחלט אופציה אפשרית וכדאית. כי אז ניתן לתת האנטיביוטיקה ישירות לוריד.
    לגבי נושא השירותים,אנא התיעצי עם רופא תעסוקתי.אלו רופאים המתמחים בקשר בין מקום העבודה וביןצרכי ויכולות הפרט. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו