הריון או ביוץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון או ביוץ
    יסמין
    15/03/2010

שלום רב ...
    המחזור האחרון שלי היה ב-25.02.10 וביום שבת האחרון ב-13.03 הרגשתי כאבי ביוץ ובלילה קיימתי יחסי מין עם משגל נסוג ולמחרת בערב הרגשתי כאבי ביוץ עזים כמו בכל חודש ...
    האם יש לי סיבה לדאגה שמא נכנסתי להריון לא רצוי ?
    כמה זמן נמשך הביוץ ועימו הסיכוי להיכנס להריון והאם הכאבים עלולים להיות מההתעברות ולא מהביוץ ... האם זה ייתכן שנקלטתי להריון באותו היום ולמחרת בערב לאחר 20 שעות בערך היה לי כאבי כמו של ביוץ ?

מחכה לתשובה מהירה שכן האם עלי לקחת את הגלולה שאחרי..
    לציין כי לקחתי המן פעמים את הגלולה הזו ואני מעדיפה שלא לקחת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הריון או ביוץ

הוספת תגובה

• הריון או ביוץ.

ד``ר איילון לחמן
    16/03/2010

שלום.
    הביוץ אכן כרוך בכאבים אך ההתעברות לא.הזרע אגב ממתין לביצית כ 72 שעותואתו זמן גם הביצית מחכה לזרע.אגב במקום ליטול "המון פעמים" את הגלולה שאחרי,למה לא ליטול גלולות באופן מסודר או אמצעי מניעה בטוח אחר??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הריון או ביוץ

יסמין
    16/03/2010

בהמשך לתשובתך ...
    אני לא יכולה לקחת גלולות בסדירות מבחינה בריאותית...
    אך לא הבנתי יש חשש שנכנסתי להריון או שאם היה לי הביוץ אחרי הקיום יחסים זה אומר שלא נכנסתי להריון ?

תודה ...
    אם אפשר תשובה מהריה כי נשארו לי עוד כמה שעות לפוסטינור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו