מולא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מולא
    א
    16/03/2010

לפני כחמש שנים עברתי גרידה בשבוע 12 עקב הריון מולארי-חלקי. הריון עם עובר שהפסיק להתפתח כ-3 שבועות קודם לכן.
    הייתי במעקב חצי שנה שלאחריו הריון תקין עם ילד בריא בן 3.5.
    כעת אני בהריון נוסף ובמעקב כמעט שבועי אחרי עליית הבטא. האם יש סיכוי שהריון עם מולא יחזור בשנית????
    ממש מודאגת מאחר והבטא הלפני אחרונה 8.3.10 יצאה מעט גבוהה ומשום מה במעבדה לא נותנים ערכים מדוייקים אלא (גדול ממאתיים אלף) ולכן ביצעתי שוב אתמול 15.3.10 ומאחר וזו התוצאה המקסימלית גם התוצאה עכשיו יצאה גדול ממאתיים אלף. יש לציין ששבוע שעבר ביצעתי אולטרסואנד והכל היה תקין. ויש לי בשבוע הבא שוב אולטרסואנד לא הייתי רוצה לערוך כל כך הרבה בדיקות וגינאליות ולכן לא הייתי רוצה לגשת השבוע לבדיקה. מה עליי בינתיים לעשות? האם באמת כל כך משמעותי הבדיקת דם? אולי במקומות אחרים ובאופן פרטי אני יכולה לערוך בדיקת דם? והאם יש באמת סיכון כל כך גבוה ששוב אעבור הריון מולארי?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מולא

הוספת תגובה

• מולה

ד``ר אריה לידור
    17/03/2010

שלום לך
    לא ברור לי באיזה שבוע את . בכל מקרה המעקב חייב להיות באולטרהסאונד שאין לחשו ש מבצועו גם פעמים חוזרות במידה ונדרש.
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו