מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שבוע 6אסנת18/03/2010
אני בשבוע 6 להריון, מחר יש לנו תור לאולטראסאונד לראות דופק,
נראה שזה הריון תאומים, מתשובות הבטא הגבוהות (269 ביום ה-12 ויומיים אחרי 603).
אני חווה בחילות והקאות מאד לא נעימות וחולשה כללית חזקה.
האם יש המלצות כיצד אוכל להקל על עצמי?
אני לא הולכת לעבודה כבר יומיים...
תודה על העזרה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאביבית
מייקי18/03/2010היי,
אני גם לאחר טיפולי IVF וברוך השם נמצאת בשבוע 11,
גם אני סובלת מבחילות קשות ביותר (בלתי נסבל בעליל) ומחולשה,
קראתי את מה שכתבת וזה נגע לליבי, אני יכולה להמליץ לך ככה:
לבחילות - לשתות סודה קרה עם חתיכות של לימון, ממש להיות צמודה ללימון כל זמן של בחילה, לשאוף אויר כל הזמן בהנחה שהאויר נקי מבחוץ.. ללכת ברגל קצת אפילו בבית... ולנשום עמוק..
לגבי ה- חולשה,
אל תלחמי בזה! מתי שהגוף שלך דורש שינה תתני לו. הוא יודע מה דרוש לו. זה לא מצב רגיל.
אל תתביישי מהמיטה, לישון ולישון כל הזמן, תאכלי טוב ותישני טוב!
ומעבר לכל זה, אישית הייתי ממליצה לך, ככה איך שאת, דווקא כן ללכת לעבודה,
משום מה כשאני בעבודה כל התופעות נעלמות ומגיעות רק כשאני מגיעה הביתה שזה כבר פחות זמן בסבל...
שיהיה המון בהצלחה לכולנו אמן ואמן!
אה - ויש לך פטור מעבודות פסח!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמייקי, את חמודה!
אסנת18/03/2010תודה רבה על הדברים שכתבת!
התרגשתי לשמוע שאת בהריון בשבוע 11. אני מייחלת לעבור כבר את השלב הראשוני.
לגבי הלימון, אני שמה לימון במים, אבל לפעמים הוא עוד יותר עושה לי רע, אם הלימון מר יותר מאשר חמוץ.
לגבי החולשה, אקשיב לעצתך. זה מה שבינתיים עשיתי, הלכתי לישון כל פעם. לא להאמין כמה אפשר לישון. פעם הייתי ישנה צהריים, והיה לוקח לי זמן להירדם בלילה. עכשיו זה פשוט, כמה שיותר, יותר טוב.
בעזרת ה' שיהיה לשתינו ולכולן הריון מוצלח ובטוח, לידה נפלאה וילדים בריאים.
עזרת לי אפילו רק בהשתתפות של כמה נוראיות הבחילות האלה.
תודה לך,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)