מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חושבת שאולי זה היריון!שרית18/03/2010
שלום רב,
אני ובעלי מנסים להיכנס להיריון כבר שנתיים , יש לי שחלות פוליצסטיות ,
הייתי מטופלת באיקקלומין לאחר מכן בגונל F ועכשיו בפעם האחרונה טופלתי בפוריגון (100 יח' ליום)
בפעם האחרונה שקיבלתי את הווסת החודשית זה היה בתאריך 6/2/10
והתחלתי את הטיפול של הפוריגון בתאריך 22/2/10 עד 28/2/10 כול יום 100 יח'
ביום האחרון ביצעתי דם+U.S
תוצאות דם: E2-4657
LH-6.41
PROGESTERONE-2.78
תוצאות U.S:שחלה ימ':26*41
זקיקים בגודל 13*13 12*12 11*11 (7 כאלה)
שחלה שמ':29*54
זקיקים בגודל 19*19 14*14 14*14 12*12 10*10 14*14
עובי אנדומטריום 9.6
דוגלס חופשי מנוזל
יום למחרת בתאריך 1/3/10 הזרקתי את זריקת האוביטרל
יןםמיים לאחר מכן התחילו לי כאבי בטן אני כבר שבועייםם וחצי לאחר הזריקה ויש לי כאבי בטן תחתונה במאמצים+כאבי ם בחזה+היו לי הפרשות שקופות+יש לי מאין בחילות קלות כאלה (ללא הקאות)
שאלתי היא:
האם אלו נתונים שאפשר להיכנס להיריון?
האם כדאי לעשות בדיקת דם ולא בדיקה ביתית על מנת שניהי בטוחים?
אני מיואשת ועייפה נפשית,
עירו לי בבקשה!
תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רציתי רק לעודד אותך ולהגיד ש..
אסנת18/03/2010שלום לך,
רציתי רק לעודד אותך ולהגיד שבעלי ואני ניסינו כבר מעל 4 שנים להרות. לפני שנה הצלחנו ובשבוע 9 לא היה דופק.
כעת אנחנו שוב בהריון, בשבוע 6! ברוך ה', זה מגיע.
צריך לעשות המון מאמץ לא להתעייף נפשית, ולחשוב חיובי כל הזמן, זה עיקר הניסיון פה.
תדעי גם, שעברנו הפריות, ולא אחת או שתיים...
בקיצור, חייכי, בין אם את בהריון ובין אם לא, בסוף תצליחו ותהיו הורים. בינתיים תהנו מהזמן הזה יחד, כשיגיעו ילדים, הם יגיעו להורים בעלי זוגיות בנויה ומגובשת, וזה תמיד נעים יותר לילדים.
תתחזקי, ואל תתעייפי נפשית, והסביבה תחזיר לך חיוך בעזרת ה'!
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה(:(:
שרית18/03/2010אני לקחתי מאוד ללב את מה שרשמת לי.. באמת!!
שיהיה לכם המון בהצלחה ושיהיו עוד המון ילדים,
אני מקווה מאוד שגם אני עכשיו בהיריון אני כול כך רוצה ילד כברשאין לי מילים לתאר את זה אפילו,
את מבינה אותי שזה תהליך גופני ונפשי מאוד לא פשוט עד שזה מגיע ,
אבל איך אמרת.. זה יגיע בעזרת השם!!!!
תודה על התמיכה!!
בהצלחה לכם!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרציתי רק לעודד אותך ולהגיד ש..
אסנת18/03/2010שלום לך,
רציתי רק לעודד אותך ולהגיד שבעלי ואני ניסינו כבר מעל 4 שנים להרות. לפני שנה הצלחנו ובשבוע 9 לא היה דופק.
כעת אנחנו שוב בהריון, בשבוע 6! ברוך ה', זה מגיע.
צריך לעשות המון מאמץ לא להתעייף נפשית, ולחשוב חיובי כל הזמן, זה עיקר הניסיון פה.
תדעי גם, שעברנו הפריות, ולא אחת או שתיים...
בקיצור, חייכי, בין אם את בהריון ובין אם לא, בסוף תצליחו ותהיו הורים. בינתיים תהנו מהזמן הזה יחד, כשיגיעו ילדים, הם יגיעו להורים בעלי זוגיות בנויה ומגובשת, וזה תמיד נעים יותר לילדים.
תתחזקי, ואל תתעייפי נפשית, והסביבה תחזיר לך חיוך בעזרת ה'!
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)