תחילת הריון ורופא שיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תחילת הריון ורופא שיניים
    אחת שמודאגת
    19/03/2010

שלום,
    לאחר ביקור אצל רופא שיניים לצורך סתימה וצילום שן גיליתי שאני בהריון-כלומר ביום שהייתי אמורה לקבל מחזור ביקרתי צל הרופא שיניים. יום למחרת עשיתי בדיקה ביתית וגיליתי שאני בהריון האם יש לכך השפעה (לזריקת ההרדמה המקומית ולצילום השן) על ההריון או יותר נכון תחילתו?

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תחילת הריון ורופא שיניים

הוספת תגובה

• אין שום השפעה

ד''ר יואב פלד
    20/03/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הריון וצילום שיניים

מ.
    21/03/2010

תודה רבה!!!
    איזה כיף!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח

לי
    21/03/2010

אם אני זוכרת נכון אז גם לי הייתה תחושה זהה אפילו להתעטש כאב לי זה שרף ודקר הכאבים חולפים לפי הגוף של כל אחת .אבל אני זוכרת גם שבין הצלקת לניתוח זה היה רדום כמה זמן . לי זה עבר רק אחרי שנה ועדיין בתקופות מעבר אני חשה דקירות יש נשים שמגרד להן ויש נשים שאין להן כלום .
    שתהיה רפואה שלמה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח

לי
    21/03/2010

אם אני זוכרת נכון אז גם לי הייתה תחושה זהה אפילו להתעטש כאב לי זה שרף ודקר הכאבים חולפים לפי הגוף של כל אחת .אבל אני זוכרת גם שבין הצלקת לניתוח זה היה רדום כמה זמן . לי זה עבר רק אחרי שנה ועדיין בתקופות מעבר אני חשה דקירות יש נשים שמגרד להן ויש נשים שאין להן כלום .
    שתהיה רפואה שלמה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו