מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ערכת ביוץלי20/03/2010
שלום
אנחנו מנסים להיקלט להריון באופן רציני כבר כ3 חודשים . ( לא לקחתי גלולות כ5 חודשים אבל פיספסנו את הביוץ במשך חודשיים ביודעין ) . חודש שעבר קניתי ערכת ביוץ וביום ה14 וה15 היא הראתה שהLH בעלייה קיימנו יחסים ביום ה14 15 ולא ניכנסנו להריון . ביום ה17 היא הראתה תשובה שלילית . וקיבלתי מחזור ביום ה27 . החודש קניתי ערכה וביום 12 13 ו14 היא הראת LH חיובי בעלייה . היום אני ביום ה14 . וזה לא ברור לי איך LH חיובי כי ביום חמישי שבדקתי בחמש אחר הצהריים הוא היה חיובי ביום שישי בשמונה וחצי בבוקר ויום שבת בשבע וחצי בערב . רשום על ההוראות שזה מראה LH חיובי בין 36 שעות ל12 שעות לפני הביוץ איך יתכן שהביוץ שלי יוצא מאוחר יותר מהיום ה14 ואפילו היום ה15 ואני מקבלת מחזור תוך 27 יום ( הביוץ אמור להיות 14 יום לפני קבלת המחזור ואצלי ביום ה13 ) לכל היותר . ואיך יתכן שהLH שלי בעלייה כבר יותר מ48 שעות ? ובנוסף רציתי לשאול איך אני יודעת שהיה ביוץ ועד מתי אפשר החודש לקיים יחסים שאולי יניבו פרי ב"ה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר LH בעלייה - מבקשת תשובה
לי21/03/2010גם היום יום ראשון הLH עדיין חיובי . מה זה אומר ?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת ביוץ
שלום21/03/2010היי לי
גם אני משתמשת בערכות לבדיקת ביוץ סתם מניסיון ולא מידע מיקצועי , הבדיקה אמורה להיות חיובית יום , מקסימום יומיים . בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)