מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים שבועיים לאחר קיסרימתעניינת21/03/2010
שלום,
אני שבועיים אחרי ניתוח קיסרי יזום עקב מצג עכוז.
הצלקת מחלימה יפה, אין דימום ממנה ואפילו לא כאב, אך מעל הצלקת עד כמעט לטבור יש תחושת שריפה חזקה שאפילו מגע של חולצה שורף וכואב. כשאני לוחצת על הבטן לא כואב מאד, זו רק תחושת רגישות מוגברת + שריפה ומעט דקירות שבאות והולכות.
הכאב פוחת אחרי כדורי אדויל אבל תחושת השריפה לא.
רציתי לשאול האם כאבים כאלו מוכרים אחרי שבועיים מהניתוח? מתי הכאבים אמורים להיפסק?
ד"א אני מניקה כך שהכאב הוא גם בטח מהכיווץ של הרחם, אך מה זו תחושת השריפה החזקה הזו שמקשה עלי אפילו ללבוש תחתונים גבוהים/נמוכים.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדיין מחכה
מתעניינת27/03/2010לתשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמניסיון
מיכל27/03/2010עברתי לידה קיסרית עקב משקלו הרב של תינוקי (בהמלך שהותי בבית החולים לקחתי משככי כאבים), אני כבר חצי שנה אחרי. יכולה להגיד לך שמניסיון אישי תחושת השריפה נמשכה כמה חודשים טובים, עדיין בשינויי מזג האויר המקום רגיש. בנוסף לשורף, יש תחושה מוזרה או יותר נכון אין תחושה במקום. אני מניחה שזה בגלל פגיעה בעצבים ובשרירים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעליך להיבדק
ד''ר דורון רוזן28/03/2010תרגישי טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכאבים נובעים מחיתוך
ד''ר יואב פלד28/03/2010של העצבים
המתיני ( לעיתים חודשים ) ברוב המקרים זה חולף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)