כאבים שבועיים לאחר קיסרי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים שבועיים לאחר קיסרי
    מתעניינת
    21/03/2010

שלום,

אני שבועיים אחרי ניתוח קיסרי יזום עקב מצג עכוז.

הצלקת מחלימה יפה, אין דימום ממנה ואפילו לא כאב, אך מעל הצלקת עד כמעט לטבור יש תחושת שריפה חזקה שאפילו מגע של חולצה שורף וכואב. כשאני לוחצת על הבטן לא כואב מאד, זו רק תחושת רגישות מוגברת + שריפה ומעט דקירות שבאות והולכות.

הכאב פוחת אחרי כדורי אדויל אבל תחושת השריפה לא.

רציתי לשאול האם כאבים כאלו מוכרים אחרי שבועיים מהניתוח? מתי הכאבים אמורים להיפסק?

ד"א אני מניקה כך שהכאב הוא גם בטח מהכיווץ של הרחם, אך מה זו תחושת השריפה החזקה הזו שמקשה עלי אפילו ללבוש תחתונים גבוהים/נמוכים.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים שבועיים לאחר קיסרי

הוספת תגובה

• עדיין מחכה

מתעניינת
    27/03/2010

לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מניסיון

מיכל
    27/03/2010

עברתי לידה קיסרית עקב משקלו הרב של תינוקי (בהמלך שהותי בבית החולים לקחתי משככי כאבים), אני כבר חצי שנה אחרי. יכולה להגיד לך שמניסיון אישי תחושת השריפה נמשכה כמה חודשים טובים, עדיין בשינויי מזג האויר המקום רגיש. בנוסף לשורף, יש תחושה מוזרה או יותר נכון אין תחושה במקום. אני מניחה שזה בגלל פגיעה בעצבים ובשרירים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עליך להיבדק

ד''ר דורון רוזן
    28/03/2010

תרגישי טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הכאבים נובעים מחיתוך

ד''ר יואב פלד
    28/03/2010

של העצבים
    המתיני ( לעיתים חודשים ) ברוב המקרים זה חולף

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו