מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דקירות בצד בתחילת הריוןנעמה21/03/2010
1.3 שאיבה 4.3 החזרת 3 עוברים טריים
16.3 אסטרדיול- 5908, פרוגסטרון - גדול מ-127, בטא - 508
18.3 אסטרדיול - 6891, פרוגסטרון - גדול מ-127,בטא - 1540
זהו טיפול שלישי והריון שני, הריון קודם היה בטיפול הראשון מהחזרת המוקפאים שלא נצפה קוטב עוברי בשבוע 7 ועברתי גרידה כי לא היתה הפלה.
אם אני מחשבת נכון, אני בשבוע 6 + 4 (משמאל לימין) כלומר מחר בשבוע 5. הבנתי שזה כנראה הריון תאומים. אני לוקחת כתמיכה 2 אנדומטרין ביום ועד יום הבטא הראשונה לקחתי גם אסטרופם 2 מ"ג פעמיים ביום והרופא אמר לי להפסיק לקחת.
יש לי מידי פעם תחושות עמומות לעומק של מחזור ומידי פעם דקירות קטנות בבטן התחתונה.
הבוקר החלו לי דקירות במקום קבוע בצד ימין של הבטן לכיוון המותניים ובשעה האחרונה זה עבר לאיזור המפשעה גם כן בצד ימין וזה כבר כאב ממושך, לא דקירות מידי פעם.
ממה זה יכול להיות? האם זה טבעי בשלב זה של ההריון? הרופא אמר לי לבוא רק בעוד שבועיים וחצי לUS ראשון לראות דופק ואני לחוצה.... מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבהרה קטנה
נעמה21/03/2010הכאבים הממושכים הם בצד ימין מתחת לבטן התחתונה כלומר בקו הכיפול מעל קו המפשעה הימינית אבל לא במפשעה עצמה. מעין דקירה קבועה מציקה אך נסבלת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תשובתכם...
נעמה22/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדילגו עלי
נעמה22/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לי חשוב לדעת אתזה. תענו בבקשה!!
דגנית24/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדקירות בצד בתחילת הריון
ד``ר אריה לידור25/03/2010שלום לך
לאור התמדת תלונותייך אציע לך לפנות ולהבדק על ידי רופא. בהמשך כמובן גם אולטרהסאונד.
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)