דקירות בצד בתחילת הריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דקירות בצד בתחילת הריון
    נעמה
    21/03/2010

1.3 שאיבה 4.3 החזרת 3 עוברים טריים
    16.3 אסטרדיול- 5908, פרוגסטרון - גדול מ-127, בטא - 508
    18.3 אסטרדיול - 6891, פרוגסטרון - גדול מ-127,בטא - 1540
    זהו טיפול שלישי והריון שני, הריון קודם היה בטיפול הראשון מהחזרת המוקפאים שלא נצפה קוטב עוברי בשבוע 7 ועברתי גרידה כי לא היתה הפלה.
    אם אני מחשבת נכון, אני בשבוע 6 + 4 (משמאל לימין) כלומר מחר בשבוע 5. הבנתי שזה כנראה הריון תאומים. אני לוקחת כתמיכה 2 אנדומטרין ביום ועד יום הבטא הראשונה לקחתי גם אסטרופם 2 מ"ג פעמיים ביום והרופא אמר לי להפסיק לקחת.
    יש לי מידי פעם תחושות עמומות לעומק של מחזור ומידי פעם דקירות קטנות בבטן התחתונה.
    הבוקר החלו לי דקירות במקום קבוע בצד ימין של הבטן לכיוון המותניים ובשעה האחרונה זה עבר לאיזור המפשעה גם כן בצד ימין וזה כבר כאב ממושך, לא דקירות מידי פעם.
    ממה זה יכול להיות? האם זה טבעי בשלב זה של ההריון? הרופא אמר לי לבוא רק בעוד שבועיים וחצי לUS ראשון לראות דופק ואני לחוצה.... מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דקירות בצד בתחילת הריון

הוספת תגובה

• הבהרה קטנה

נעמה
    21/03/2010

הכאבים הממושכים הם בצד ימין מתחת לבטן התחתונה כלומר בקו הכיפול מעל קו המפשעה הימינית אבל לא במפשעה עצמה. מעין דקירה קבועה מציקה אך נסבלת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה תשובתכם...

נעמה
    22/03/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דילגו עלי

נעמה
    22/03/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם לי חשוב לדעת אתזה. תענו בבקשה!!

דגנית
    24/03/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דקירות בצד בתחילת הריון

ד``ר אריה לידור
    25/03/2010

שלום לך
    לאור התמדת תלונותייך אציע לך לפנות ולהבדק על ידי רופא. בהמשך כמובן גם אולטרהסאונד.
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו