איך מרגיעים את מצבי הרוח??

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך מרגיעים את מצבי הרוח??
    שרון
    23/03/2010

היי,
    אני בשבוע ה 5 . הייתי מגדירה את מצבי בשבוע האחרון כדי מתוח. אני מתעצבנת מכל פיפס, יש לי מצבי רוח, אני לוקחת דברים קשה ורגישה ברמות גבוהות.
    לקחתי כמה ימים רגיעון של הדס ואז אמרו לי שאי-אפשר לקחת בהריון. זה נכון?

בקיצור- מה אני עושה נגד העצבים הרופפים האלה???

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך מרגיעים את מצבי הרוח??

הוספת תגובה

• אני בשבוע 10 עם תאומים

גלגלית
    23/03/2010

וסובלת ממצבי רוח קשים כבר משבוע 4. אם את מודעת לזה, זה כבר טוב. כשזה קורה לי, אני מנסה לא להילחם בזה. כי זה מקצין. תזכירי לעצמך כל הזמן שזה ההורמונים. תכתבי פתק גדול מול הפרצוף ותסתכלי עליו, ואם יש עם מי לדבר זה עוזר. במצבים קשים, אני פשוט הולכת לישון, או בוהה בטלוויזיה. מאחלת לך ולי שיעבור כבר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני בשבוע 10 עם תאומים

גלגלית
    23/03/2010

וסובלת ממצבי רוח קשים כבר משבוע 4. אם את מודעת לזה, זה כבר טוב. כשזה קורה לי, אני מנסה לא להילחם בזה. כי זה מקצין. תזכירי לעצמך כל הזמן שזה ההורמונים. תכתבי פתק גדול מול הפרצוף ותסתכלי עליו, ואם יש עם מי לדבר זה עוזר. במצבים קשים, אני פשוט הולכת לישון, או בוהה בטלוויזיה. מאחלת לך ולי שיעבור כבר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצב רוח

ד``ר איילון לחמן
    24/03/2010

שלום.
    הייתי מציע שתתיעצי עם רופא ההריון שלךשאולי יפנה אותך לקבל העזרה המתאימה.חג שמח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו