מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סוכרת הריוןאלה24/03/2010
שלום לכולם,
בהעמסת סוכר 50 גרם התקבלה תוצאה של 204 , הרופאה שלי אמרה שאין טעם לבצע העמסת סוכר של 200 גרם כי ברור שיש כאן סכרת הריון.
אתמול הצצתי בבדיקות דם שביצעתתי בחודש 4 ומסתבר שאז הסוכר שלי היה 85 אומנם לא בתנאים של העמסת סוכר אך עדיין נראה שהמספר בערכי הנורמה.
השאלה שלי מה גרם לקפיצה הכל כך גדולה הזו?
הופנתי למרפאת סכרת ושם נקבע לי תור אצל רופא המטפל בהריון בסיכון גבוה, דיאטנית סוכרת ואחות. אני מבינה שאני צריכה להכנס לשיגרת דיאטה דלת פחמימות וסוכרים.
האם נחרץ גורלי מעתה ועד הלידה אני צריכה למדוד סוכר ואולי אף להזריק אינסולין?
אין סיכוי שהתוצאות הגבוהות של העמסת סוכר הן סטייה כתוצאה מאכילת סוכר מרובת ב 3 ימים לפני הבדיקה (מה שהיה אכן כך, הכוונה היא למאכלים בעלי ערכי סוכר מאוד גבוהים,)
כיצד זה משפיע על התינוקת שלי?
האם בהכרח עם תוצאה כזו אני אצטרך ניתוח קיסרי?
אשמח לקצת הכוונה ואור על הנושא, רופאת הנשים שלי התקשרה בהיסטריה (כן כן ממש כך) והתעקשה שהמצב מאוד מאוד חמור.... ומין הסתם מאוד הלחיצה אותי...האומנם?
תודה
אלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סוכרת הריון
ד``ר אריה לידור25/03/2010בשלב הראשון ינוסה איזון דיאטטי תוך כדי מעקב רמות הסוכר. במידה ולא יושג איזון בצורה זו יהיה צורך לאזנך באמצעות אינסולין. לגבי הלידה תלוי מה גודל העובר וכמות מי השפיר. וכן מידת איזון הסכרת שלך.
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)