מה קורה לגוף שלי?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה קורה לגוף שלי?
    בקה
    24/03/2010

שלום, לפני כחודש אני סיימתי להשתמש בטבעת אשר מפרישה הורמון למניעת הריון (נובורינג) קבלתי מחזור ב 18.02 והתרחש אצלי ביוץ ב 07.03 (בצעתי בדיקת ביוץ ביתית). בעלי ואני קיימנו יחסי מין סביב מועד הביוץ ובביוץ עצמו. לאחר שהמחזור שלי איחר בשלושה ימים ביצעתי בדיקת דם אשר הייתה שלילית (הערך הראה 2). ליום למחרת באיחור של 4 ימים קיבלית מחזור, אך הוא הופיעה כמו דימומים ונמשך רק יומיים (מחזור שלי נמשך בערך כחמישה ימים)ולא היה מלוווה בכאבי גב ובטן שאני חשה בכל מחזור אלא רק בכאבי רואש. אציין גם שלפני כשנה עשיתי הפסקה אם גלולות לשלושה חודשים בהמלצת רופא נשים לא למטרת כניסה להריון והמחזור הופיע בכל שלושת החודשים בזמן. מה קורה לגוף שלי. אך אפשר להסביר את המחזור הקצר הזה שהוא בעצם היה יותר כמו דימום והאם עכשיו תהיה לי בעייה להיכנס להריון? תמליץ לי מה לעשות.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה קורה לגוף שלי?

הוספת תגובה

• NUVA RING

ד``ר אריה לידור
    25/03/2010

שלום לך
    לעתים לאחר הפסקת שימוש באמצעי מניעה הורמונלי כדוגמת הנובה רינג יכול לחול שבוש בוסת המתבטא באופיו ותזמונו. אמליץ לך לבצע בדיקת דם להריון ובמידה ושלילי לצפות לוסתות כפי שהיו לך בטרם התחלת להשתמש בנובה רינג. אמצעי המניעה אינם גורמים להפרעות פריון כלשהם לאחר הפסקת השימוש בהם
    בהצלחה
    ד,ר אריה לידור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו