מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הריון...לימור27/03/2010
ד"ר שלום
וסת אחרונה 10/02/2010 בטא ראשון ב 15/3 79 בטא שני 21/3 436 בטא שלישי 25/3 613
אותו יום הגעתי למיון בגלל כאבים בצד אחד בטן תחתונה של הבטן נצפה באולטרסאטנד שק הריון בתוך הרחם שמתאים לשבוע 4.2 מה המשמעות האם יש סיכוי שזה תקין???
דבר נוסף לגבי לחץ דם עוד לפני ההריון היתה לי חרדה גם ממדידות ביתיות עשיתי שתי הולטרים שיצאו תקינים לחלוטין והייתי בהתייעצות באופן פרטי אצל מומחה כשאני בסטרס הלחץ דם עולה ואח"כ מתאזן
שאלתי לגבי ההריון אני מודדת הרבה בבית מדידה ראשונה ושניה יכולה לצאת גבוהה ואח"כ מדדיות עוקבות תקינות לדוגמה
ראשונה תהייה 147/94 שניה 132/89 שלישית 126/80 ואז הרוב יהיו בסביב 120/80
ככל שאמדוד יותר המדידות ירדו איך להתייחס לזה ???זה הריון שלשי לא היו לי בעבר בעיות עם לחץ דם בהריונוצ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר דורון רוזן28/03/2010לחצי הדם תקינים
מבחינת ההריון יש סיכוי אם הביוץ התאחר. חיוני לשלול הריון חוץ רחמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)