מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בחילות בתחילת הריון והפרשות חומותעדי06/04/2010
1. אני בשבוע 7+1 ויש לי בחילות כבר כשבוע ולעיתים מעין חולשה, האם זה בסדר שיש חולשה למרות שאני לא מקיאה או שצריך לבדוק זאת?
2. האם זה נכון שבחילות בתחילת הריון הן סימן טוב מביחנת זה שזה מסמן על הורמונים עולים ושהסיכוי להפלה קטן יותר? כי יחד עם הבחילות הרגישות בחזה נחלשה לאחרונה ויש פעמים שבלילה היא נעלמת לחלוטין ורק בבוקר אחרי כשעתיים מתחילה לחזור אבל חלשה מאוד לעומת תחילת ההריון ובנוסף היו לי לפני שבוע מעט הפרשות חומות בהירות בבוקר אחד שפסקו לגמרי והבוקר גם היו לי הפרשות חומות אבל כהות שנחלשו אבל עדיין מופיעות קצת בניגוב יחד עם ההפרשה של התמיכה שאני לוקחת (הריון מIVF) אז יתכן שבכל זאת הפרוגסטרון ירד ולכן ההפרשות קיימות והרגישות בחזה נחלשה? אני לוקחת אנדומטרין ביום והפרוגסטרון 12 יום אחרי ההחזרה ולאחר עוד יומיים היה - גדול מ-17.
יש לי בדיקת דופק רק בעוד יומיים בגלל החג, נכון לשבוע 5+6 היו 3 שקי הריון, שניים עם שק חלמון ואחד לא שגם קטן יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
עדי07/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחילות בתחילת הריון והפרשות חומות
ד``ר אריה לידור07/04/2010שלום לך
תסמיני ה הריון ( חולשה עייפות בחילות וכ"ו) הינם תגובה להשפעה ההורמונלית הקיימת בהריון. העדרם אינה סימן מובהק לאי תקינות ההריון כפי שנוכחותם אינם מעידה בוודאות על תקינות ההריון. מומלץ לעקוב אחר תקינות ההריון בשלביו הראשוניים באמצעות אולטרהסאונד
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)