טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
1. מה ההבדל בין איכות זרע שטוף לבין איכות זרע לא שטוף? 2. מהו אורך חיים של זרע קפוא? 3. האם ישנן תופעות לוואי לזרע לא שטוף? האם החומרים הכימיים יכולים לסרטן? 4. כיצד מחליטים מהו זקיק מוביל? 5. כמה זמן לאחר מציאת זקיק מוביל מומלץ לבצע הזרעה (טבעית, ללא זריקות)?
תודה רבה ויום נעים, דיתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום לך אכן הרבה שאלות אך אנסה לענות בקצרה. זרע שטוף (SWIM UPׂ ) משמש לצרכי הזרעה תוך רחמית. אסור להשתמש ב"זרע טבעי" להזרעה משום רעילותו . זרע קפוא יכול להשמר שנים רבות אך איכותו יורדת עם הזמן. זקיק מוביל הוא הזקיק הגדול מבין קבוצת זקיקים . במחזור טבעי גודלו כ 20 מ"מ בממוצע בטרם הביוץ. הזרעה רצוי לבצע כעבור 24-48 שעות מרגע גילוי הזקיק המוביל. בהצלחה ד"ר אריה לידור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר