מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מינון ברזלנירית08/04/2010
שלום,
אני בשבוע 10.6.
הרופא אמר לי להתחיל ליטול ברזל החל משבוע 10 (קרי - לפני כשבוע). שאלתי אם זה חשוב איזה סוג והוא לא ממש ענה לי - אלא אמר ש"לא חשוב העיקר שתיקחי".
נכון לבדיקות של לפני כשלושה שבועות - חודש ההמוגלובין שלי היה 12.7 (נטלתי ברזל עדין תקופה מסוימת).
לא ברור לי מה המינון של הברזל שאני צריכה ליטול. אני יודעת שעשויה להיות פגיעה אם המינון נמוך מידיי (כמו בברזל עדין 25 מ"ג), אך גם נטילת יותר מידיי ברזל עשוי להיגרם נזק.
האם פרוגרדומט המכיל: Dried Ferrous Sulphate 325 mg (equivalent to 105 mg elemental iron) הוא טוב לי?
אודה מאוד לתשובה (לא מתחמקת).
תודה מראש!
נירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרופא צודק
ד''ר יואב פלד08/04/2010קחימה שעושה לך הכי פחות תופעות לוואי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא מבינה. אין הבדל
נירית09/04/2010אין הבדל בין נטילת סוג ברזל שמכיל 35 מ"ג לבין סוג ברזל שמכיל 300 מ"ג?!?
השאלה היא המינון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אורח חייכם בריא?
האם אורח חייכם בריא?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)