מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפולי פוריות בשלט רחוק...אתי מנורווגיה19/10/2007
שלום רב, שמי אתי ואני חיה בנורווגיה. אשמח אם תוכל ליעץ לי מהי הדרך המהירה לקבל טיפול בארץ כאשר אני בחו"ל. אני מנסה כבר יותר משנה להכנס להריון, ולצערי ללא כול הצלחה. בדיוק חזרתי מביקור קצרצר בארץ, הייתי אצל מומחה לפוריות( פרטי) בכדי שהכול ילך מהר יותר, הוא בדק אותי וקבע שהכול בסדר אצלי ואצל בעלי. יצא גם שבייצתי בדיוק שהייתי אצלו והוא שלח אותנו לקיים יחסים. כשעזבתי הוא אמר שלפי כול הנתונים שיש ברשותו, הכול תקין ואולי אפילו אני בהריון, חזרתי עכשיו לנורווגיה בלי ציפיות גדולות שכן הוא לא עשה שום דבר שאנחנו לא עשינו לפני. ואכן קיבלתי את המחזור על אף שאני יודעת בוודאות שעשינו זאת בזמן המתאים והכול בסדר איתנו. אני רוצה לציין שאני בת 32 ואולי קצת לחוצה מכול העניין, מה שלא ממש בא לטובתי, אבל זה המצב. והחלטתי לקבל טיפול. שאלתי היא, האם ניתן לקבל טיפול פעם בחודש, כאשר אני חושבת להגיע לארץ רק בעת זמן הביוץ. אני לא בטוחה לגבי המערכת כאן בנורווגיה, הכול פה איטי ויקר. וידוע לי שהמערכת בישראל היא מהטובות בעולם. האם קיימת אפשרות להתחיל טיפול פה בנורווגיה כגון כדורים או זריקות ולהמשיך אותו בישראל? אין לי מושג מהי הפרוצדורה ואיך הדברים מתנהלים. אני מתחילה להרגיש את הלחץ של הזמן, אני מעוניינת בהרבה ילדים והשעון פתאום מתחיל לתקתק. אשמח למידע וליעוצך בנושא. בתודה מראש אתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד''ר רמי אבירם21/10/2007הדרך הטבעית והפשוטה בברור ליקוי פריון היא לבצע 3 בדיקות עיקריות:1 .צילום רחם.2.בדיקת זרע.3.פרופיל הורמונלי שלך ביום 2-4 למחזור.התקשרי לאחר קבלת התוצאות של 3 בדיקות אלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)