מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקות הריון שבוע 33דונה13/04/2010
שלום רב!
שמי דנה ואני בשבוע 33+1. בת 30 הריון ראשון ותקין.
מאז שבוע 20 לא עשיתי אולטרסאונד וככל הנראה בדיקת הערכת הגדילה תיהיה בדיקת האולטרסאונד האחרונה שלי לפני הלידה (כאן הבדיקות מתמצות לבדיקת לחץ דם ומודדים עם סרט מדידה את גודל הבטן - מידי מספר שבועות, ואת התנוחה של התינוק מעריכים באופן ידני).
מאחר ואני עושה בדיקת גדילה באופן פרטי (בעוד יומיים) מה כדאי שהבדיקה הזו תכלול או מה כדאי לי להוסיף עליה? (לצורך העיניין העלות הכספית אינה שיקול כרגע ואני רק רוצה להכיר את האופציות העומדות בפני - כדי לקבל החלטה בעצמי)
האם בשלב זה של ההריון ניתן לזהות מומים?
על מה לבקש שיסתכלו באולטרסאונד?
האם יש לבדיקה הזו שם?
אודה לכם מאוד (!) על תשובתכם!
דנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע 33
ד``ר אריה לידור14/04/2010שלום לך
רצוי לבצע אולטרהסאונד בשבוע 31-32 המכונה מעקב גדילה ומטרתו כפי שהשם מתאר מדידת פרמטרים שונים כגון היקף ראש היקף בטן אורך העצמות וכ"ו כדי להוכיח צמיחה תקינה ומתאימה לגיל ההריון. בהמשך מומלץ לבצע אולטרהסאונד נוסף בסביבות שבוע 37-38 טרום לידתי להערכת משקל
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)