מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רופא שיניים והריוןטלטול13/04/2010
היי,
אני בהריון, שבוע 25.
הייתי היום אצל רופא שיניים, לבדיקה שגרתית, לא בגלל שכאב לי משהו. זו פעם ראשונה שלי אצל הרופא הזה, בהמלצת בעלי, שנמצא אצלו.
בכל מקרה, הוא עשה לי בהתחלה בדיקה כללית ואז החליט שצריך לעשות צילום. אז עשו לי 2 צילומים משני צידי הפה כאשר שמו סינר אחד לכל אורך הבטן.
הוא אמר שהוא רואה חור קטן ושכדאי לעשות סתימה עד סוף חודש 7 כי אח"כ יהיה מאוחר מידי.
רציתי לשאול קודם כל, האם זה בסדר שעשו לי צילומי שיניים?? זה לא מסוכן?? פתאום נלחצתי.
בנוסף, האם כדאי לדחות את הסתימה לאחר הלידה? כרגע לא כואב לי כלום אבל אני מפחדת שאם אשאיר את זה כך, עלול לכאוב לי בחודשים האחרונים של ההריון, מצד שני, אני מפחדת שאולי ההרדמה של הסתימה וכו' יכולה להזיק..
מה לעשות? ואשמח גם להרגעה.
תודה רבה:-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רופא שיניים והריון
ד``ר אריה לידור14/04/2010שלום לך
אין חשש מטפולי שיניים בהריון כולל בצוע סתימות במידה ונדרש. כמות הקרינה בה משתמשים לצילומי שיניים זניחה ואינה מסכנת את העובר ובמיוחד עם מכסים את הבטן בסינר עופרת כנדרש
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)