מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום לכם!!אנה21/10/2007
היה לי מחזור אחרון ב12.9
במהלך המחזור הפסקתי לקחת גלולות(ז"א לא התחלתי חבילה חדשה במהלך המחזור)
כעת המחזור עדיין לא התחיל וכבר כשבועיים אני מרגישה מדי פעם כמו כאבי בטן גב קלים (שאני מרגישה אותם תמיד כמה שעות לפני התחלת המחזור)----יכול להיות שנכנסתי להריון? כמה זמן כדאי לחכות לפני שאני עושה בדיקת הריון ביתית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד''ר רמי אבירם21/10/2007יתכן והכאב על רקע ביוץ ולא תחילת הריון.
לבצע תבחין הריון רק במקרה של איחור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוזה כל העניין שאני באיחור של 11 יום
אנה21/10/2007אך אני יודעת שכשלוקחים גלולות המחזור מתחיל מוקדם יותר ואחרי שמסיימים איתם לוקח יותר זמן למחזור להופיע ולכן לא התרגשתי מהכאבים,ושכן הכאבים מופיעים לי כבר כשבועיים מדי כמה ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד משהו....
אנה21/10/2007יכול להיות שבגלל הגלולות הביוץ הוא כל כך מאוחר?
ובמקרה הזה מתי בדיקה ביתית יכולה להראות משהו אמיתי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ד''ר רמי אבירם21/10/2007הביוץ הראשון יכול להתאחר לאחר נטילת גלולות.
בדיקה ביתית יתכן שתראה ויתכן שלא.אפשר להעזר גם בבדיקת אולטראסאונד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)